Актрисата Аня Пенчева е голямата любов на Ивайло Караньотов. Съфермерът на

...
Актрисата Аня Пенчева е голямата любов на Ивайло Караньотов. Съфермерът на
Коментари Харесай

Ивайло Караньотов проговори за Аня Пенчева


Актрисата Аня Пенчева е огромната обич на Ивайло Караньотов. Съфермерът на някогашния спортист – футболният управител Митко, се поинтересува по какъв начин двамата са се срещнали и по какъв начин е пламнала любовта посред им.

Ивайло разказа в риалитито „ Фермата “, че за първи път видял Пенчева онлайн, до момента в който самият той работел в Народния спектакъл. Тогава тя се изявявала в нормалното си занятие на актриса, а той бил назначен на длъжността шеф каскади. Определяна като един от секссимволите на българското кино и спектакъл, Аня безусловно оставила без мирис сегашния си брачен партньор. Самият той изяснява този миг като недействителен и нещо, което в никакъв случай преди този момент не бил изпитвал. По всичко проличава, че Караньотов също съумял да я впечатли, защото двамата са дружно към този момент доста години, имат наследник Ангел, който е израснал дружно с децата им от предходни бракове Петя и Карина.

Дали обаче Аня и до през днешния ден оставя без мирис мъжа си, не е изцяло несъмнено. Той с лека въздишка се съгласи с коментара на Митко, че на млади години Пенчева е била доста красива жена, само че и че „ времето си е за всички “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР